Предлагаме пълна гама от услуги по доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички видове системи за отопление, вентилация и климатизация

Геотермални, климатични и слънчеви системи - Пълен инженеринг.

Произвеждаме Термопомпени Агрегати „вода-вода” (вижте реализирани проекти). Предлагаме Ви изграждане на цялостна система за отопление, охлаждане и битова гореща вода с Термопомпени Агрегати „вода-вода” , с гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Геотермални източници на енергия за отопление и охлаждане. Известно е, че те представляват екологично чист, постоянен и на практика неизчерпаем източник на енергия. Вижте видеоклипа, представящ схемата на добиване и използване на геотермалните енергийни източници.

За Нашите Клиенти предлагаме също доставка и монтаж на слънчеви системи (слънчеви колектори), пълна гама от Климатични системи (Чилъри) за промишлена и битова употреба.

Доставка, монтаж и сервиз на всички продукти на фирма WILO.

Надин Клима е оторизиран дистрибутор и сервиз на продуктите, произвеждани от Wilo SE, Dortmund, Germany. Wilo в цял свят е синоним на първокласна техника в духа на немската традиция. Помпите и помпените системи на Wilo , за отопление, охлаждане, климатизация, водоснабдяване и отводняване намират приложение във всички сфери на обществения живот: в търговски и комунални обекти, в промишлеността и в бита.

Високотемпературно отопление - доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Предлагаме на своите клиенти доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване на високотемпературни отоплителни системи: котли на твърдо, течно и газообразно гориво, електрически проточни котли, радиатори, арматура регулиране и измерване, тръбни системи, разширителни съдове, топлоизолации и др.

Доставка и монтаж на вентилационно оборудване – пълен инженеринг.

Предлагаме богата гама вентилационно оборудване за хотели, заведения и обществени сгради. Предлагаме на клиентите ни доставка и монтаж на вентилационни системи за промишлена и битова употреба.